Søg i denne blog

lørdag den 29. oktober 2011

Første halvdel af Halloween og en smule sne

Nu har vi efterhånden fået sne et par gange. Men det bliver ikke liggende - i dag holdt det dog lidt længere (hvilket kun var lidt under en halv dag).
Det har været to stille og rolige uger uden de helt store evnts, mest bare lektier og hænge ud med venner.
Men igår (fredag) var der Halloween fest på den engelske skole, hvilket var super sjovt!
Vi var otte piger der startede aftenen med at spise middag på Terry's (en af byens restauranter) og efter et hurtigt smut hjem og hente kostumer gik turen til Jess' hus hvor vi alle gjorde os klar sammen.
Jeg endte med at låne et englekostume, og Liisa var klædt ud som Barbie (desværre droppede hendes Ken idéen). Jeg havde en sjov aften, men festerne på den franske skole virker nu sjovere - ikke så mange fulde mennesker og bedre musik!
Halloween er helt klart i gang her, og det er tydeligt at se!!! rigtig mange haver og huse er dekoreret, vi har i torsdags pakket små slikposer (til 'trick-or-treat'ers) og Halloween festen er nu ovre. Så idag skal der skæres græskar, og på mandag er der udklædningskonkurrence og diverse aktiviteter på skolen, og mon ikke vi så får besøg af et par udklædte børn der råber "trick or treat!" ? Lucie fortalte at der sidste år var næsten 200 børn!!?!

Nums! så er der chokolade til Halloween


Barbie får hjælp til de falske øjenvipper


Liisa: Barbie, Jess: Sygeplejerske, Emma: Engel


Tøse-tid! make-up og cola :)


Til hockeykamp med falske overskæg (don't ask me why!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar