Søg i denne blog

lørdag den 3. september 2011

Aftenhygge på Tim Horton's

Yes, så er det fredag (eller, egentlig er det lørdag men fik ikke skrevet igår)

Fredagen startede fint med fransk, matematik og så frokostpause. Vi spiste i cafeteriaet og sad og spillede kort med en gruppe piger fra 11. klasse. I princippet spillede vi røvhul, men deres regler var så anderledes at det stort set var et helt andet kortspil...
Efter frokost startede vi på vores English Writers Craft online kursus (hvilket både Liisa og jeg valgte frem for kemi). Det er ikke helt officielt startet endnu, men vi fik et sæt bøger til at deles om, så vi kunne godt så småt starte. Det tegner helt klart til at blive mit yndlingsfag!
Fredag fik vi snakket en lille smule mere med nogen af pigerne fra 12. klasse, og en af dem (Sarah) inviterede os til en 'going back to school' fest lørdag.

Liisa og jeg havde aftalt at vi ville smutte en tur ned til biblioteket og 'hovedgaden' efter skole, og på vejen derop mødte vi en fra vores biologiklasse. Jeg har lånt nogle franske blade som jeg vil prøve at få læst i. Derefter gik turen til Giant Tiger (en butik der har lidt af hvert) for at købe hårnåle, kuglepenne, shampoo etc. Her mødte vi endnu en fra skolen (en af dem vi spillede kort med) som arbejder der.
Det var virkelig ulækkert lummer-varmt, så vi blev enige om at gå en tur forbi biografen og få os en 'slushie'. Og guess what? på vej derned mødte vi endnu en fra vores skole (!?!) og blev introduceret til hans storebror.
Folk er virkelig venlige her!!! Da dem i biografkiosken hørte at vi var udvekslingstuderende og nye i byen, så fik vi lige en rundtur, og blev budt velkommen :)
Da vi kom ud var det begyndt at smådryppe... og så regnede det... og da vi var gået forbi alle de steder der var halvtag - så styrtede det ned! Så det var to kolde våde piger der kom hjem.

Derefter blev der dømt hyggetid! hættetræjer, tv og facebook.
Efter aftensmaden var der en af pigerne fra vores biologiklasse (Jestina) der skrev på fb om ikke vi ville med ud at gå en tur. Så vi gik ned til Tim Horton (CafeEN, hvor alle de unge hænger ud), her mødtes vi med et par andre og sad og snakkede lidt. Det er virkelig rart at komme til at lære nogle af de andre lidt bedre at kende, og jeg er helt klart blevet fan a Tim Horton's varme æble cider (name nam). På vej hjem (i bil, da mange af vores klassekammerater har kørekort) var vi lige forbi Jestina's hus og møde hendes familie, og så fik vi et lift hjem.

Vi har haft en seriøs snak med Lucie og Yvon om hvornår vi skal være hjemme, fester etc. og de er meget rimelige. Der er nogen faste regler, og ellers så gælder det at jo mere vi respekterer de regler og aftaler der er, jo mere vil vi få lov til, hvilket jeg synes er meget fair.

Her til morgen (lørdag) sov jeg længe, og tusser ellers bare lidt rundt. I aften bliver vi hentet af en af de andre på skolen som kører os hen til der hvor der holdes fest (det ligger lidt uden for byen) og så får vi et lift hjem med en tredje af vores klassekammerater (eller, egentlig hans far).

Det var vist det for nu ;D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar