Søg i denne blog

mandag den 7. november 2011

Halloween, et manglende kamera og en sjov weekend

Jeps, det er min 'gode' undskyldning for ikke at have skrevet på bloggen i lidt tid. Jeg kunne ikke finde mit kamera. Mandag var der halloween på skolen, så jeg havde mit kamera med i skole, men blev træt af at bære rundt på det under aktiviteterne (mere om det senere), så jeg fik en af mine kammerater til at putte det i hans taske. Og så glemte jeg alt om hvor jeg havde lagt det indtil denne weekend, så fik det tilbage idag :) så here it goes:
Mandag var der halloween på skolen, og da alle allerede havde set vores kostumer til festen sidste fredag, fik min søster den geniale idé at vi kunne bytte kostumer, så hun var en engel og jeg var barbie. Tror aldrig jeg har haft så meget make-up på i skole - og så høje hæle oveni! Men det var en sjov dag hvor alle (inklusiv vores lærere) var klædt ud, og elevrådet havde arrangeret aktiviteter. Vi skulle smage på underlige ting, stikke vores hånd ned i et græskar for at finde skittles med bind for øjnene (meget mere ulækkert end det lyder), lave toiletpapirs-mumier og så var der halloween jeopardy - jeg svarede rent faktisk rigtig på et spørgsmål, på fransk.
Ellers var det en stille og rolig uge, havde en biologi test, og en matematik test (som ikke gik så godt). For lidt tid siden skulle vi i fransk skrive et essay om hvad vi ville ændre hvis vi var borgmester i Cochrane, og så blev det sendt ind til en konkurrence. Og guess what? jeg kom på 2.pladsen!! :) og essayet var på fransk. Jeg var ret så stolt af mig selv ;) Så den 14. november ska jeg med til byrådsmødet i Cochrane.

Denne fredag var der tøsehygge herhjemme med chokolade, te og Grease :)
Lørdag var Liisa, Lucie og jeg i Timmins for at shoppe. Jeg fandt vinterstøvler, nyt tøj og fik en god start på julegaverne.
Søndag var vi på jagt med en af vores klassekammerater - og fangede tre fugle. Det var super godt vejr, så det var dejligt at bruge hele dagen udnfor.
Idag (mandag) fik jeg min biologi test (som jeg troede gik ret dårligt)  tilbage, og jeg fik 3+ (den næstbedste karakter!) hvilket var mere end en del af de andre i klassen! Det reddede min dag! Og da jeg kom hjem lå der et postkort fra Ida og et dejlig langt brev fra familien på køkkenbordet (seriøst, 7 sider skrevet på computer fra mor!!!).

Så her kommer billederne fra denne weekend!
Og ups, glemte at skrive at vi skar græskar ud sidste weekend - det føles allerede som så lang tid siden.




mit græskar


Liisa's græskar



1 kommentar:

  1. Ih hvor bliver din gamle fransklærer stolt, når hun hører, du klarer dig så godt! :-)
    Kh Eva

    SvarSlet