Søg i denne blog

fredag den 10. februar 2012

Karnival - Del 1

Wing-a-thon
Denne uge er der Vinter-karnival i Cochrane! Det er Nord-Ontario's største, og Ontario's næststørste, og hele byen går højt op i det. Hele ugen er der masser af aktiviteter, og jeg vil prøve at beskrive det på bedste vis, men med mange af tingene skal man være der for rigtig at forstå det.
Mandag var der "Wing-a-thon". Det er en konkurrence hvor ti deltagere konkurrerer om hvem der kan spise flest chicken-wings (fra KFC) på 15 minutter. Der dukkede overraskende mange op for at se det, og konkurrenterne gjorde et godt arbejde. Det endte med at være en politimand der vandt, og jeg tror han havde en lille smule kvalme bagefter.

Tirsdag var der "Sliding with the princesses" (fra 'the princess pageant' - se tidligere update), men vi valgte ikke at tage med da det hovedsageligt var små børn.
Onsdag var det tid til lidt ishockey - vi er trods alt i Canada. Det var byens brandmænd der spillede mod byens politimænd (som her hedder O.P.P.). Det startede meget seriøst, men i halvegen var der 'Cream-a-cop' og i sidste periode var alle spillerne klædt ud. 'Cream-a-cop' går ud på at man har en tallerken med flødeskum som bliver tværet ud i ansigtet på en politibetjent. Det var blandt andet Miss Chimo, Borgmesteren og diverse børn der deltog i dette. Det var en ret sjov ishockey kamp, og politibetjentene endte med at vinde 9-8, selvom brandmændene førte det meste af kampen.

En smuk solnedgang onsdag

Torsdag eftermiddag tog vi afsted til "Torch-light parade". Alle går med fakler gennem byen ned til søen hvor der blev tændt et stort bål, og senere var der fyrværkeri og (gratis) varm kakao. Folk gik fra to forskellige steder og mødtes ved søen. Det så simpelthen så flot ud med masser af fakler, for stort set hele byen var mødt op. Efter fyrværkeri var det tid til (endnu) en hockey kamp. Denne gang var det Cochranes hold 'Gold Rush' der spillede mod Timmins. Det var hyggeligt da vi var en stor gruppe af venner, og vores hold vandt 6-1 !



Det var det for idag, jeg regner med at skrive anden del tidligst på mandag, så hav en god weekend alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar