Søg i denne blog

søndag den 12. februar 2012

Karnival - Del 2

Der er simpelthen så meget at skrive om fra karnival, så jeg blev nødt til at splitte det op i flere dele.

Torsdag eftermiddag mødtes vi med et par venner og fik af brandmændene uddelt fakler. Faklerne var en pind med en konservesdåse sømmet fast til, og nede i dåsen var der et eller andet brændbart materiale.
Derefter gik alle ned til søen hvor en gruppe (ligeledes med fakler) gik fra den anden side af byen og mødte os på søen. Der var overraskende mange mennesker! Jeg tror at stort set ALLE Cochrane's beboere mødte op, og det så virkelig flot ud med alle de fakler, men det var ikke så nemt at tage gode billeder.

Ved siden af søen blev der tændt et stort bål hvor alle faklerne blev smidt på. Tim Hortons havde sponsoreret varm kakao til alle, og da alle fakler var på bålet startede fyrværkeriet. Det var en af de arrangementer der virkelig gjorde indtryk på mig. Både fordi det var flot og hyggeligt, men mest af alt fordi det virkelig viste hvor engagerede alle her er når det gælder karnival, og at selv sådan en lille by kan holde arrangementer hvor masser af mennesker møder op! 


Efter fyrværkeriet smuttede vi afsted for at se den normale torsdags hockeykamp. Cochrane's hold 'The Rush' spillede mod Timmins og vandt 6 - 1, så der var god stemning!


Fredag var vi kun i skole første time. Derefter gik turen (igen) til arenaen, hvor vi (igen) så en hockeykamp. Denne gang var det Cochrane's yngre hold 'The Blues' der spillede mod Kirkland Lake - og vandt!

Efter hockeykampen tog vi ned til søen hvor der var sat telte op, for at deltage i forskellige aktiviteter. Solen skinnede, men 'tabernach de coalis' (franske bandeord som jeg ikker er helt sikker på er stavet korrekt) hvor var det koldt! Ca. minus 30 grader. Jeg var godt klædt på, men måtte på et tidspunkt lige ind og sidde i det opvarmede telt. Desværre var der rigtig mange - især de ældre elever - der pjækkede så ikke alle aktiviteter blev til noget, men jeg fik set lidt mere hockey, drukket lidt mere varm kakao, kælket og leget tovtrækning (kan ikke anbefale at gøre dette på is - man glider!).
På vej hjem besluttede vi os for at det da kunne være hyggeligt med en lille snescooter tur, så Liisa, Riley, Melanie og jeg endte med at tage afsted i en times tid.
Da vi kom hjem var der lige tid til et tøjskift før vi tog afsted til den lokale kinesiske restaurant hvor vi spiste aftensmad med Lucie og Yvon.

Efter alt den ekstremt friske luft og derefter masser af mad og varme var det intet problem at falde i søvn!

Der var hot-dogs til frokost fredag

Lidt mere hockey

Kælkebakken i baggrunden er en bakke konstrueret af sne - til hverdag er der ingen bakke der.

Godt klædt på til en dag på søen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar